تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

همه باید دستورات وزارت بهداشت را برای مبارزه با کرونا رعایت کنند

رئیس جامعه روحانیت مبارز گفت: همه مردم باید دستورات و توصیه‌های وزارت بهداشت و مسوولان مبارزه با این بیماری را رعایت کنند تا ان‌شاالله از گسترش بیش از پیش آن جلوگیری به عمل آید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 08
کد خبر: ۳۷۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله محمدعلی موحدی کرمانی با اشاره به شیوع بیماری کرونا در کشور از درگاه خدای متعال برای این بیماران درخواست بهبود و عافیت کرد و گفت: همه مردم باید دستورات و توصیه‌های وزارت بهداشت و مسوولان مبارزه با این بیماری را رعایت کنند تا انشاالله از گسترش بیش از پیش آن جلوگیری به عمل آید.

 

وی با تقدیر از تلاش مجاهدانه پزشکان، پرستاران و دست اندرکاران وزارت بهداشت و درمان، اظهار داشت: من به نوبه خودم از این عزیزان تشکر ویژه دارم و حقیقتاً آنچه که مطلع شدم حاکی از این است که این عزیزان جانفشانی می‌کنند و در این جهاد بزرگ همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند، خوب شرکت کرده‌اند و خودشان را به خطر انداختند تا مردم به سلامت و عافیت نائل آیند.

 

رئیس جامعه روحانیت مبارز با توصیه به دعا و توسل در این ایام، افزود: همه باید متوسل به حضرت مهدی (عج) و اهل بیت پیامبر (ع) باشیم تا این بلیه با عنایت پروردگار متعال دفع بشود.

 

آیت الله موحدی کرمانی خاطرنشان کرد: در تاریخ صدر اسلام در حالات بعضی از اصحاب ائمه معصومین مسئله دعا را داشته‌ایم. در حالات حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها نیز داریم که امام مجتبی (ع)، فرمودند: شبی در کنار بستر مادرم از اول شب تا به صبح حاضر بودم و ایشان فقط برای دیگران دعا می‌کرد و هرچه گوش دادم که ببینم آیا برای خود یا برای ما که فرزندان او هستیم دعا می‌کند یا خیر و از ایشان در این خصوص سوال کردم پاسخ داد: فرزندم …الجار ثم الدار...

 

وی با اشاره به اینکه روحانیت در این صحنه پیش آمده نیز حضوری فعالانه و دلسوزانه دارند، گفت: روحانیت معظم و طلاب و فضلا در شهرهای مختلف به هر نحوی که توانسته‌اند به میدان آمده‌اند و با روحیه جهادی در حال ضدعفونی کردن معابر و بیمارستان‌ها و کمک به بیماران هستند و حتی برای تهیه اقلام بهداشتی و سبد مواد غذایی و بهداشتی برای خانواده‌های کم بضاعت در میدان عمل حضور دارند و بر خود تکلیف می‌دانند که در غم مردم و در کنار مردم حاضر باشند و انشاالله با دعا و ذکر اسماء الهی بتوانیم از این مرحله عبور کنیم.

ارسال نظر
آخرین اخبار